Welkom op de gastenpagina van Stichting De Oosterschelde.
Hier kunt u schrijven wat u vindt van onze initiatieven en acties.
Misschien heeft u juist ideeën of suggesties voor alternatieven.

PergoCF@gmail.com
24 April 2018, 01:56
Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose from vacations, to education, to unique purchases. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com
24 April 2018, 01:56
We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )
24 April 2018, 01:55

17 April 2018, 15:45

Lydia vdb
20 November 2015, 12:50
Vroege vogels schonk hier in 2011aandacht aan.
Is het ann o 2015 nog niet opgelost.
Ellen Songhurst
3 January 2015, 08:00
Wat een hartverwarmend initiatief!
Janneke
20 September 2014, 11:53
Ik heb vanmorgen de dvd Oosterschelde, ontdekking onder water gekocht en meteen bekeken. Heel erg mooi gefilmd. Het enige minpuntje vind ik de zachte stem van Jeannette Parramore i.c.m. de harde achtergrond muziek. Je moet het geluid echt hard zetten om haar te horen tussen de vrij zware muziek.
Klaas Haeser
31 March 2014, 08:10
Ondanks jullie zeer goede werk, waar denk ik alle Zeeland duikers blij mee zijn, in ieder geval de hele flora en fauna van de Wereldwijde zoutwatergebieden, is het voor medewerkers van de SdO bijna een onmogelijke zaak om tegen besluitnemers in Den Haag die niets met het onderwatergebeuren hebben, hun te overtuigen van het belang van de Oosterschelde. Graag zou ik als natuurliefhebber zien, dat met name de beroepsvisserij ook eens wat meer aandacht gaat krijgen voor het voortbestaan van hun bedrijfstak. Hiermee doel ik op het zeer grote aantal vistuig dat iedere week wordt uitgezet. Ieder gezond denkend mens die langs de oever van de Oosterschelde/Grevelingen vertoefd, kan zich wel indenken door het zien van alle fuiken, dat alles wat zwemt en kruipt over de bodem, geen kans heeft op overleven. Voor mensen die al wat langer duiken weten dit als geen ander als het over de paling gaat.
Er moet met zeer grote spoed worden onderhandelt met de visserij, dat er zo snel mogelijk gebieden moeten komen waar nooit meer mag worden gevist langs de oevers (al zijn het maar stukken van een paar honderd meter. Hierdoor kunnen onderwater biologen op deze gebieden onderzoek doen, hoe de ontwikkeling van dit prachtige gebied zich ontwikkeld. Sinds dat de stichting er is worden er gelukkig al successen geboekt (radio, TV en schrijvende pers) Een begin is er. Zeer veel succes met alles wat jullie voor ons en de natuur doen. Jullie verdienen een Koninklijke onderscheiding!!!
Adrie
2 September 2013, 16:10
Mooi dat de stichting zich zo inzet op de natuurwaardenbehoud van de Oosterschelde.
Zelf vertoef ik er als sportvisser vaak en woon er ook in de buurt. Wat mij de laatste jaren opvalt is dat er steeds meer netten en fuiken worden geplaatst. Vaak op ondiepe platen en schorren die tot voor kort ongemoeid werden gelaten. Een water als de Oosterschelde zou eigenlijk voor netten en visserschepen verboden moete zijn. Dat zou de natuurwaarden ten goede komen (visstand) en het zou de economische toegevoegde waarde van de sportvisserij een boost geven. Er valt nl. bijna geen visje meer te vangen in de Oosterschelde/
Lotte den Boogert
2 October 2012, 11:55
Op dit moment ben ik bezig met een onderzoek naar de besluitsvorming rond de Oosterscheldekering rond 1973-1976, de jaren dat de bouw stil heeft gelegen. Ik ben een 3e jaars student van de Radboud universiteit Nijmegen. Ik zou uw graag mensen willen interviewen uit uw stichting die hierbij betrokken waren en wat uw rol hiervan was en wat de rol van de visserijen in deze periode was. Ik hoop dat u hier geintresseerd in bent. Mijn email adres is : Lottedenboogert@hotmail.com